Aanvraag offerte

null

Met een offerte krijgt u een beeld van de te verwachten notariskosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Elke situatie is anders, of het nu gaat om de aankoop van een woning, het oprichten van een bv, het afwikkelen van een nalatenschap of het laten opstellen van een testament. Dat maakt dat het afgeven van een tarief maatwerk is.

We kiezen er als kantoor dan ook voor om eerst persoonlijk contact met u te hebben. We kunnen u dan beter informeren over de mogelijkheden en op basis daarvan een offerte afgeven.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u vriendelijk de gegevens in het formulier aan ons door te geven. We streven ernaar binnen één werkdag (telefonisch) contact met u op te nemen.


    U merkt snel dat Kuiper & Van ’t Spijker Notariskantoor aansluit bij de wensen van deze tijd. Waar ’m dat in zit? Kwaliteit, een no-nonsensementaliteit en een concurrerend tarief. Voor onze cliënten willen we graag kundig en sympathiek zijn. Daarom weten zowel particulieren als ondernemers en bedrijven in het hele land ons te vinden.