Ondernemen

null

De juiste rechtsvorm van uw onderneming is bepalend voor de risico’s die u loopt. Uw persoonlijke aansprakelijkheid en de kwetsbaarheid van uw privévermogen staan ook op het spel. Schakel daarom onze specialist ondernemingsrecht en zijn team in.

Een rechtsvorm kiezen

Kuiper & Van ’t Spijker Notariskantoor begeleidt u vanaf de eerste overwegingen voor een rechtsvorm voor uw onderneming, of het veranderen daarvan. Wat past het beste bij u en uw plannen? Het oprichten van bv’s en nv’s, coöperaties, verenigingen en stichtingen, vennootschappen onder firma, al die zaken behoren tot de dagelijkse praktijk van onze specialisten.

Bedrijfsopvolging, overdracht en andere veranderingen

Veranderingen in het eigenaarschap van uw bedrijf vragen veel toewijding. Of het nu om opvolging gaat, overdracht, een fusie of een splitsing: vraag het onze in ondernemingsrecht gespecialiseerde notaris.

Statutenwijzigingen, veranderingen in aandelen

Ook het verhandelen, intrekken, verpanden of certificeren van aandelen is in goede handen bij onze ondernemingsrecht-notaris.

Gefundeerd advies voor het agrarisch bedrijfsleven

Bij Kuiper & Van ’t Spijker beschikt u over agrarische specialisten. Dat betekent advies op maat voor uw bedrijf, gestoeld op grondige kennis van wat er kan spelen bij een bedrijfsoverdracht of bedrijfsbeëindiging. In de agrarische sector hebben zulke gebeurtenissen vaak een specifiek karakter en dan is het goed dat uw notaris daar oog voor heeft. U kunt voor specifieke informatie over onze rol als agrarisch-gespecialiseerde notaris ook kijken op VASN.

Altijd met een scherp oog voor uw privésituatie

Uw privésituatie is altijd van invloed op uw zakelijke beslissingen. Wij houden ook die kant van het ondernemingsrecht goed in de gaten en beschermen uw privébelangen.

Medewerkers Ondernemingsrecht

notaris
ondernemingsrecht specialist
lid VOC

[email protected]
0341-353864

M.A. Evers (Susanne)

notarieel medewerker Ondernemingsrecht

[email protected]
0341-375775

notarieel medewerker Ondernemingsrecht

[email protected]
0341-375776

Andere diensten

null

Personen & Familie

Uw privézaken netjes regelen binnen de wet en naar ieders tevredenheid?
U kunt terecht bij onze ervaren medewerkers, die nog echt de tijd voor u nemen.

null

Wonen

Een veilige gedachte: alles rond de aan- en verkoop van uw woning tiptop in orde. De overdracht, controle van financiën en eigendom, en registratie bij het kadaster.

null

Recreatie

We zijn trots op onze specialisatie in recreatie-onroerendgoed. Recreatieondernemers weten Kuiper & Van ’t Spijker Notariskantoor te vinden voor de vaak complexe zaken rond hun terreinen.

Contact

null

Bruno Fabriciusstraat 1
3881 CL Putten

0341-353864
[email protected]

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

 

Verstuur