Recreatie

null

We zijn trots op onze specialisatie in recreatie-onroerendgoed, waarin onze oorsprong ligt. Tot op de dag van vandaag weten recreatieondernemers Kuiper & Van ’t Spijker Notariskantoor te vinden voor de vaak complexe zaken rond hun terreinen.

Aankoop en verkoop van uw recreatieonderneming

Bij de aan- en verkoop van een voor recreatie bedoelde onderneming kunt u gebruikmaken van onze specialistische kennis. Deze unieke tak van sport behoort vanaf de oprichting van Kuiper & Van ’t Spijker Notariskantoor tot onze expertise, wat gezien onze vestiging in een van de voornaamste vakantiegebieden van Nederland — de Veluwe — natuurlijk volstrekt logisch is.

Parken en verkaveling

Verkaveling van recreatieterreinen vraagt om specialistische kennis. Kuiper & Van ’t Spijker beschikt van oudsher al over die kennis. Welke vorm is voor een specifiek terrein het meest geschikt, gelet op omvang, doelgroep, bestemmingsplan en gewenste doorlooptijd? Ook houden we ons bezig met het opstellen de bijkomende algemene voorwaarden, parkreglementen, erfpacht voorwaarden, en het opstellen van koopovereenkomsten voor de individuele kopers.

Fiscaal beheer van uw recreatieve onderneming

Als het om btw en overdrachtsbelasting gaat neemt de recreatiesector een bijzondere positie in. Ten opzichte van regulier vastgoed wijkt er het nodige af, met als belangrijkste aspect natuurlijk de vraag of sprake is van roerend of onroerend goed.

Medewerkers Recreatie

notaris
ondernemingsrecht specialist
lid VOC

[email protected]
0341-353864

register notarisklerk

[email protected]
0341-375770

notarieel medewerker Registergoed

[email protected]
0341-375770

J. Hijmissen (Hannie)

notarieel medewerker Registergoed

[email protected]
0341-375770

Andere diensten

null

Personen & Familie

Uw privézaken netjes regelen binnen de wet en naar ieders tevredenheid?
U kunt terecht bij onze ervaren medewerkers, die nog echt de tijd voor u nemen.

null

Wonen

Een veilige gedachte: alles rond de aan- en verkoop van uw woning tiptop in orde. De overdracht, controle van financiën en eigendom, en registratie bij het kadaster.

null

Ondernemen

De juiste rechtsvorm van uw onderneming is bepalend voor de risico’s die u loopt. Schakel daarom onze specialist ondernemingsrecht en zijn team in.

Contact

null

Bruno Fabriciusstraat 1
3881 CL Putten

0341-353864
[email protected]

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

 

Verstuur