Onze diensten

null

U zoekt niet zomaar een notaris. U wilt een kantoor waar specialisten dagelijks ervaring opdoen op het juridische terrein waarvoor u expertise zoekt. Specialisten die uitblinken in belangrijke juridische vakgebieden en tóch de raakvlakken met andere rechtsgebieden kunnen overzien. Kuiper & Van ’t Spijker Notariskantoor biedt daarom niet alleen een compleet pakket dienstverlening met een lange traditie, we onderscheiden ons ook met onze specialismen.

Personen & Familie

U wilt uw privézaken netjes regelen binnen de mogelijkheden die de wet u biedt. Dat kan gaan om eenvoudig te regelen details, maar ook om complexere juridische kwesties. Bij Kuiper & Van ’t Spijker kunt u altijd rekenen op medewerkers die de tijd voor u nemen. Wij begeleiden u van testament en samenlevingsovereenkomst tot estateplanning en afwikkeling van nalatenschappen.

Lees meer over familierecht >

Wonen

Een goede overdracht van uw woning vraagt om notariële nauwkeurigheid. Klopt alles financieel bij de koper, kloppen de eigendomsgegevens en wat zegt het kadaster? Alles wat speelt zoeken wij voor u uit voor we de zaken gaan vastleggen in de akte. Na afloop verzorgen we de noodzakelijke inschrijving van de akte(n) bij het kadaster. Ons in vastgoed gespecialiseerde team zorgt dat al uw verantwoordelijkheden netjes in orde komen.

Lees meer over registergoed >

Ondernemen

Nederland kent steeds complexer ondernemingsrecht, maar slechts een beperkt aantal daarin gespecialiseerde notarissen. Kuiper & Van ‘t Spijker Notariskantoor beschikt over zo’n specialist, inclusief een ondersteunend team. Een aanbeveling, want het nemen van zakelijke beslissingen kan verregaande gevolgen hebben. Alleen al het kiezen van juiste rechtsvorm van uw onderneming is bepalend voor de risico’s die u loopt. Uw persoonlijke aansprakelijkheid en de kwetsbaarheid van uw privévermogen staan ook op het spel. Schakel daarom onze specialist ondernemingsrecht en zijn team in.

Lees meer over ondernemingsrecht >

Recreatie

De oorsprong van ons kantoor ligt in de recreatiesector. We zijn er dan ook trots op dat we deze specialisatie nog altijd in huis hebben en dat recreatieondernemers ons tot op de dag van vandaag weten te vinden met vragen over de complexe zaken rond hun terrein en gebouwen. Wilt u over een van de notariële diensten meer weten? Kijk op www.notaris.nl voor informatie over verschillende onderwerpen.

Lees meer over recreatie >

Contact

null

Bruno Fabriciusstraat 1
3881 CL Putten

0341-353864
[email protected]

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

 

Verstuur