Wonen

null

Fijn als alles rond de aan- of verkoop van uw woning in kannen en kruiken is. Ons gespecialiseerde team zoekt uit of alles financieel en qua eigendom klopt, verzorgt de akten en de inschrijving in het kadaster voor u.

Ons gespecialiseerde team staat voor u klaar

Het koopcontract is getekend, de bedenktijd is voorbij en de ontbindende voorwaarden blijken niet nodig. Toch is het huis nog niet uw eigendom, want dat moet eerst nog officieel worden overgedragen. Dat kan alleen bij de notaris, die alle juridische zaken regelt. Als onafhankelijke en onpartijdige spil in het web kijkt de notaris naar de belangen van koper én verkoper. Logisch dus dat de notaris als enige woningen mag overdragen.

Wij bewaken het financiële proces

De notaris bewaakt de financiële kant van de overdracht. Hij zorgt er bijvoorbeeld voor dat de bank en de verkoper hun geld krijgen. Daarbij wordt natuurlijk gelijk overgestoken. De woning is dus pas verkocht als zeker is dat de koopsom is betaald. De geldstromen lopen via de derdengeldenrekening van de notaris.

Geen akte is hetzelfde

De notaris stelt de akte voor u op. Dat is altijd maatwerk, want iedere situatie is anders. Maar bepaalde stukken tekst zijn wel hetzelfde of lijken in ieder geval erg op elkaar. Dat moet ook wel. Het is belangrijk dat in de akten omschrijvingen en begrippen staan die wettelijk geldig zijn. Het is makkelijker om dat te controleren als alles zoveel mogelijk hetzelfde is.

Kopen en verkopen

Kuiper & Van ’t Spijker Notariskantoor regelt voor u alle juridische zaken rond de overdracht van uw woning. Wij letten op bedenktijd en ontbindende voorwaarden, en doen onderzoek naar de achtergrond van koper en verkoper, het huis, de hypotheeksituatie en mogelijke bijzonderheden in de gemeente. Klopt er iets niet, dan grijpt de notaris in. Gaat u eenmaal uw handtekening zetten onder de leveringsakte, dan kunt u erop vertrouwen dat alles in orde is. Wij verzorgen tot slot de verplichte inschrijving in het kadaster.

Hypotheek en aflossen

Het verplaatsen en veiligstellen van de koopsom is bij ons in goede handen. Wij hebben de contacten met banken en kopers-verkopers en zorgen voor het ‘gelijk oversteken’ bij de overdracht van de sleutel. Geldstromen verlopen veilig via onze derdengeldenrekening. We stellen tot slot de hypotheekakte voor u op of verzorgen de afwikkeling bij aflossing.

Met grondige kennis van agrarische belangen

Gaat het om een woning in agrarisch gebied, dan kunnen andere belangen spelen. Dan is het goed dat uw notaris daar oog voor heeft. Wij beschikken over de vereiste specialistische kennis. U kunt voor specifieke informatie over onze rol als agrarisch-gespecialiseerde notaris ook kijken op VASN.

Medewerkers Registergoed

notaris
ondernemingsrecht specialist
lid VOC

[email protected]
0341-353864

kandidaat notaris Registergoed
agrarisch specialist
lid VASN

[email protected]
0341-375774

register notarisklerk

[email protected]
0341-375770

notarieel medewerker Registergoed

[email protected]
0341-375770

J. Hijmissen (Hannie)

notarieel medewerker Registergoed

[email protected]
0341-375770

E. van Beveren (Elaine)

notarieel medewerker Registergoed

[email protected]
0341-375774

notarieel medewerker Registergoed

[email protected]
0341-375774

Andere diensten

null

Personen & Familie

Uw privézaken netjes regelen binnen de wet en naar ieders tevredenheid?
U kunt terecht bij onze ervaren medewerkers, die nog echt de tijd voor u nemen.

null

Ondernemen

De juiste rechtsvorm van uw onderneming is bepalend voor de risico’s die u loopt. Schakel daarom onze specialist ondernemingsrecht en zijn team in.

null

Recreatie

We zijn trots op onze specialisatie in recreatie-onroerendgoed. Recreatieondernemers weten Kuiper & Van ’t Spijker Notariskantoor te vinden voor de vaak complexe zaken rond hun terreinen.

Contact

null

Bruno Fabriciusstraat 1
3881 CL Putten

0341-353864
[email protected]

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

 

Verstuur