Voor onze Onroerend goed-praktijk en/of Familiepraktijk zijn wij per direct op zoek naar een

Kandidaat-notaris of Klerk (M/V)

Fulltime
null

Welke ambitieuze Kandidaat of Klerk komt ons team versterken op de afdeling Registergoed of Familierecht? Ervaring in de wat complexere dossiers is een voordeel maar de ambitie en interesse om het te leren is belangrijker!

De kandidaat is in staat zelfstandig en in teamverband werkzaam te zijn voor diverse registergoed dossiers met juridische en fiscale verdieping danwel heeft de ambitie en interesse om hiervoor opgeleid te worden.

Ons team

Ons team bestaat momenteel uit twee notarissen, twee kandidaat-notarissen, twee notarisklerken en notarieel medewerkers.

Ons kantoor

Ons kantoor heeft de nodige specialismes in huis op het gebied van ondernemingsrecht, estate planning, agrarisch recht en mediation bij echtscheiding. Ook in het onroerend goed zijn wij onderscheidend, zo hebben wij regelmatig nieuwbouwprojecten en grote projecten in het recreatie onroerend goed.

Wij zoeken iemand die:

  • nauwkeurig, zelfstandig en cliëntgericht werkt;
  • over de nodige en actuele juridische kennis beschikt;
  • een afgeronde opleiding heeft;
  • een flexibele, commerciële en initiatiefrijke houding heeft;
  • collegiaal en flexibel is;
  • kan relativeren en een goed gevoel voor humor heeft.

Wij bieden:

Een uitdagende functie op een no-nonsense notariskantoor waar ruimte is voor het nemen van eigen initiatief. Verder heerst er bij ons een open en informele werksfeer en zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je uitgebreide CV met motivatie naar [email protected]. Voor informatie kun je contact opnemen met Mia Tigchelaar (0341-375779)